ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Tømmerup Fri- og Efterskole

Tømmerup Fritids- og Efterskole er et fantastisk sted for alle børn. Med mere end 16 smukke værelser, en bred vifte af uddannelsesmuligheder og en varm og imødekommende atmosfære, er det en skole, der virkelig har noget at tilbyde.

Skolens faciliteter er imponerende. Et helt kunstneri- og musikværksted, et biologi- og kemiværksted, en computerudstyr, en teknisk lab og et helt bibliotek. Desuden har skolen også en fantastisk udendørs område med et legeplads, så børnene kan nyde frisk luft og motion.

Undervisningspersonale på Tømmerup Fritids- og Efterskole gør deres bedste for at uddanne børnene til at blive åbne mindede, selvstændige unge mennesker. Skolen fokuserer på at give alle børn de nødvendige værktøjer til at udvikle deres faglige evner, kreative evner og sociale færdigheder.

Skolen holder også forskellige arrangementer hele året rundt. Alle børn elsker disse begivenheder, som giver dem mulighed for at mødes med andre børn og deltage i sjove aktiviteter. Derudover er der flere ekstraudfordrende lektier tilgængelige til dem der ønsker det, så de kan udforske deres interesser yderligere.

Alt i alt er Tømmerup Fritids- og Efterskole et af de bedste valg for børn i Kalundborg området. Skolen skaber en god balance mellem undervisning og leg, det samme gælder for kreativitet og karakteropbygning. Forældre kan være trygge ved at vide, at deres børn får det bedste mulige miljø til at udvikle sig i. Kom ned til skolen for at opdage det selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Tømmerup Fri- og Efterskole
Andaksvej 19
4400 Kalundborg

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tømmerup Fri- og Efterskole

Read a bit more about Tømmerup Fri- og Efterskole.