SkoleIntra is a school platform.

  • PersonaleIntra – et lukket intranet for skolens medarbejdere, hvor de finder vigtige oplysninger, resourcer og værktøjer.
  • ElevIntra – elevernes portal til information om undervisningen samt en række pædagogiske elementer.
  • ForældreIntra – informations- og kommunikationssystem mellem skole og hjem.
  • Skoleporten – skolens officielle hjemmeside og ansigt ud mod offentligheden.
  • InfoKiosk – bruges til at vise information som f.eks. dagens aktiviteter, nyheder og skemaændringer på skolens informationsskærme.
  • SMS-modul – giver mulighed for at sende SMS'er til forældre, lærere og elever.

About Tømmerup Fri- og Efterskole

Read a bit more about Tømmerup Fri- og Efterskole.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tømmerup Fri- og Efterskole

Tømmerup Fritids- og Efterskole er et fantastisk sted for alle børn. Med mere end 16 smukke værelser, en bred vifte af uddannelsesmuligheder og en varm og imødekommende atmosfære, er det en skole, der virkelig har noget at tilbyde.

Skolens faciliteter er imponerende. Et helt kunstneri- og musikværksted, et biologi- og kemiværksted, en computerudstyr, en teknisk lab og et helt bibliotek. Desuden har skolen også en fantastisk udendørs område med et legeplads, så børnene kan nyde frisk luft og motion.

Undervisningspersonale på Tømmerup Fritids- og Efterskole gør deres bedste for at uddanne børnene til at blive åbne mindede, selvstændige unge mennesker. Skolen fokuserer på at give alle børn de nødvendige værktøjer til at udvikle deres faglige evner, kreative evner og sociale færdigheder.

Skolen holder også forskellige arrangementer hele året rundt. Alle børn elsker disse begivenheder, som giver dem mulighed for at mødes med andre børn og deltage i sjove aktiviteter. Derudover er der flere ekstraudfordrende lektier tilgængelige til dem der ønsker det, så de kan udforske deres interesser yderligere.

Alt i alt er Tømmerup Fritids- og Efterskole et af de bedste valg for børn i Kalundborg området. Skolen skaber en god balance mellem undervisning og leg, det samme gælder for kreativitet og karakteropbygning. Forældre kan være trygge ved at vide, at deres børn får det bedste mulige miljø til at udvikle sig i. Kom ned til skolen for at opdage det selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Tømmerup Fri- og Efterskole
Andaksvej 19
4400 Kalundborg