ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Tønning-Træden Friskole

Tønning-Træden Friskole er en magisk skolebeliggenhed i midten af ​​den naturskønne Skolebakken 24, 8740 Brædstrup i Danmark.

Faktaene taler for sig selv; elever har nydt god stabilitet i læringsmiljøet siden en tid med undervisning fra 1971.

Med hundreder af års erfaring byder skolen kvalitets læring, der opfylder de stigende krav til at give eleverne den bedste uddannelse.

Fra det øjeblik du træder ind på skolens område, vil du mærke sand energi og ydmyghed af den magiske skole. Du vil blive hilst velkommen af ​​personale og ses af glad og klar til at lære studerende.

Fornemmelsen af ​​en magisk skole kommer ikke fra tomrummet i sproget fra de voksende skolebørn. Det kommer fra energien af det livlige læringsmiljø hvor alle er engageret og fordybet i et fag, selv på ekstra timer efter skoletid. Det står klart at der tilbydes et udelukkende miljø, der giver læringrum for alle.

Uanset niveau har eleverne mulighed for sunde lektiehjælp og visuel stimulering med moderne teknologi formidlet af engagerede lærere og lektorer.

Ligegyldigt om det er matematik, biologi eller anden vidensformidling, så opfylder Tønning-Træden Friskole kravene til enhver studerendes succes. Deres ide om enkelhed og åbenhed omfatter dannelsen til ansvarlighed og deltagelse i samfundet og fremme forskning i disse områder.

At drive en skole med så meget fremgang er ikke let; dette kan kun lette at opretholde sig som en flerstrenget skole beregnet til læringer fra forskellige niveauer gennem et konstant fokus på fremsyn, selvudvikling og uddannelse.

Fra personlig engagement gennem mentorsamlinger til at fokusere på digitale værktøjer i den daglige undervisning har Tønning-Træden Friskole altid formået at udfordre definitionen af ​​ren læring. På grund af deres hårde arbejde har de arbejdet sig frem til toppen som en af ​​de førende private skoler i Danmark.

Kom og besøg Tønning-Træden Friskole og se hvad magien ved dygtig og energisk uddannelse kan gøre for nogle raske studerende! Beslut dig for at tage del i den magiske rejse, som Tønning-Træden Friskole har at tilbyde!

Aske Andersen a few seconds ago
Tønning-Træden Friskole
Skolebakken 24
8740 Brædstrup

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tønning-Træden Friskole

Read a bit more about Tønning-Træden Friskole.