LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Trekløverskolen - Silkeborg

or call-to-action

For de unge, det voksne og alle dem midtimellem, Trekløverskolen - Silkeborg er et sted af vidunder og lærerige oplevelser. Det er et sted, hvor børn kan udfolde deres kreativitet og vække deres intelligens, hvor unge kan udvikle deres færdigheder og hvor voksne kan genopbygge deres kompetencer.

Stedets lærere er uddannet for at forberede børnene på arbejdslivet. De giver et stærkt fokus på kreativitet og kritisk tænkning, samt den nødvendige tålmodighed til at håndtere forskellige situationer. Undervisningen bygger på en konceptuel læringsstil, der hjælper ungdommene med at finde deres personlige stemme og give dem visioner om en mere lys fremtid.

Ud over undervisning tilbyder skolen en række aktiviteter som at bygge træsko, dyrke haven eller tilberede mad på en varm plade, der har det formål at styrke børnenes sociale, motoriske og kognitive færdigheder. De organiserer også udflugter for at fordybe sig i naturens skønhed eller besøge museer for at give børnene en større forståelse af deres kulturarv.

Skolemiljøet er afslappet og hyggeligt med et livligt fokus på læring. Her opmuntrer lærerne altid børnene til at bere utraditionelle måder at tænke og håndtere situationer på. I Trekløverskolen - Silkeborg forenes al læring med leg og glæde.

Dette minneverdige miljø understøttes af skolenes faciliteter såsom et veludstyret bibliotek, der rummer en stor samling af litteratur fra forskellige genrer, legepladser, jorden rundt kunstgallerier samt et helt akvarium! Dette giver børnene mulighed for at udforske det bedste indenfor teknologi og design, rationel tænkning samt den skabende teaterudtryksform.

Endelig er Trekløverskolen - Silkeborg stedet hvor nye venskaber dannes mens gamle forfinementses. Børnene får lov til at arbejde sammen for at løse problemer eller simpelthen deltage i sociale aktiviteter som festmiddage, sportsarrangementer eller filmaftener. Dette er hvad der gør skolen til det specielle sted det er; et sted hvor bekymringer bliver vendt til glæde.

Kom og besøg smukke Trekløverskolen - Silkeborg og se med egne øjne alle de muligheder du har! Find oplevelsen du leder efter, uanset om det er learning eller spil; her vil du finde det alle sammen.

Aske Andersen a few seconds ago
Trekløverskolen - Silkeborg
Tinghusvej 16
8620 Kjellerup