At Trekronergade Freinetskole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Trekronergade Freinetskole

Trekronergade Freinetskole, et skole på Trekronergade 46, 2500 Valby i Danmark, er ikke en almindelig skole. Det er et sted med magiske øjeblikke og uforglemmelige minder. Det er et sted hvor unge kan føle sig vigtige og hvor deres tanker og ideer bliver hørt og værdsat.

De unge der går på skolen kommer fra alverdens forskellige baggrunde og miljøer. Skolen er et sted hvor de lærer at respektere hinanden for deres forskelligheder og at dele deres kultur med hinanden. Det er et sted med en inspirerende atmosfære som gør det muligt for eleverne at vokse, udfolde sig og lære.

Faciliteterne er af højeste standard. Eleverne har adgang til moderne udstyr som Ipads, computere, kameraer og lydudstyr. Skolen har også et bredt udvalg af klubber og aktiviteter som teater, dans, musik og sport. Det er et godt sted at udforske sine talenter og finde sin retning i livet.

God undervisning er en vigtig del af skolen. Lærerne arbejder hårdt for at give eleverne en god dannelse og opmuntre dem til at udvikle deres evner og interesser. Eleverne får meget personlighedsstyrke når de deltager i skolens mange programmer som industrielle ekskursioner, studieture, mentoringprogrammer mv.

Trekronergade Freinetskole har et dedikeret team af lærere, vejledere og administratorer der vil give unge den bedste mulighed for at nå deres fulde potentiale. Eleverne er altid set afskibede på den rette vej mod succes efter skoleafslutningen.

Vores mission hos Trekronergade Freinetskole er at give unge den bedste start på deres voksenliv. Vi ønsker at give dem alle mulighederne til at vokse op til kompetente, selvsikre og succesfulde voksne som kan bidrage positivt til samfundet. Kom og vær med på rejsen med Trekronergade Freinetskolens dedikerede team!

Aske Andersen a few seconds ago
Trekronergade Freinetskole
Trekronergade 46
2500 Valby

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Trekronergade Freinetskole

Read a bit more about Trekronergade Freinetskole.