ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Trekronergade Freinetskole

Trekronergade Freinetskole, et skole på Trekronergade 46, 2500 Valby i Danmark, er ikke en almindelig skole. Det er et sted med magiske øjeblikke og uforglemmelige minder. Det er et sted hvor unge kan føle sig vigtige og hvor deres tanker og ideer bliver hørt og værdsat.

De unge der går på skolen kommer fra alverdens forskellige baggrunde og miljøer. Skolen er et sted hvor de lærer at respektere hinanden for deres forskelligheder og at dele deres kultur med hinanden. Det er et sted med en inspirerende atmosfære som gør det muligt for eleverne at vokse, udfolde sig og lære.

Faciliteterne er af højeste standard. Eleverne har adgang til moderne udstyr som Ipads, computere, kameraer og lydudstyr. Skolen har også et bredt udvalg af klubber og aktiviteter som teater, dans, musik og sport. Det er et godt sted at udforske sine talenter og finde sin retning i livet.

God undervisning er en vigtig del af skolen. Lærerne arbejder hårdt for at give eleverne en god dannelse og opmuntre dem til at udvikle deres evner og interesser. Eleverne får meget personlighedsstyrke når de deltager i skolens mange programmer som industrielle ekskursioner, studieture, mentoringprogrammer mv.

Trekronergade Freinetskole har et dedikeret team af lærere, vejledere og administratorer der vil give unge den bedste mulighed for at nå deres fulde potentiale. Eleverne er altid set afskibede på den rette vej mod succes efter skoleafslutningen.

Vores mission hos Trekronergade Freinetskole er at give unge den bedste start på deres voksenliv. Vi ønsker at give dem alle mulighederne til at vokse op til kompetente, selvsikre og succesfulde voksne som kan bidrage positivt til samfundet. Kom og vær med på rejsen med Trekronergade Freinetskolens dedikerede team!

Aske Andersen a few seconds ago
Trekronergade Freinetskole
Trekronergade 46
2500 Valby

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Trekronergade Freinetskole

Read a bit more about Trekronergade Freinetskole.