At U-centeret we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About U-centeret

U-Centeret – et Undervisningscenter der Inspirerer!

På U-Centeret, som ligger på Svanedamsgade 2a, 5800 Nyborg, Danmark, kommer du til at udforske nye verdener af læring.

Her inspireres danske skoleelever til at drage fordel af alle de muligheder der åbner sig for dem, så de kan få succes i livet. U-Centeret har gennem årene hjulpet tusindvis af unge med at forberede sig mentalt og tage ansvar for deres fremtid.

Centeret består af både interaktive læringsfaciliteter og kreative undervisningsmetoder. Det gør det mere interessant og engagerende at studere end nogensinde før. Studerende får også mulighed for at bygge et netværk med andre elever og udfordre sig selv ved at arbejde sammen.

Gennem U-Centerets støtte har eleverne fået mulighed for at åbne døre inden for karrieremuligheder, de aldrig havde forestillet sig. Centeret hjælper dem med at få viden om forskellige jobmuligheder og vælge den rette karrierevej.

U-Centeret er en inspirerende læringsplatform hvor du får mulighed for at fokusere på dine personlige styrker og udvikle dine færdigheder. Eleverne lærer ikke kun om deres interesser, men også hvordan de kan bruge dem til at udrette store ting. De bliver desuden inviteret til flere arrangementer som seminarer, karrieremesser og seminarer om jobsøgning.

Så hvad venter du på? Kom til U-Centeret og start din rejse mod succes! Tag ansvar for din fremtid og start din rejse til storhed nu!

Aske Andersen a few seconds ago
U-centeret
Svanedamsgade 2a
5800 Nyborg

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About U-centeret

Read a bit more about U-centeret.