ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About U-centeret

U-Centeret – et Undervisningscenter der Inspirerer!

På U-Centeret, som ligger på Svanedamsgade 2a, 5800 Nyborg, Danmark, kommer du til at udforske nye verdener af læring.

Her inspireres danske skoleelever til at drage fordel af alle de muligheder der åbner sig for dem, så de kan få succes i livet. U-Centeret har gennem årene hjulpet tusindvis af unge med at forberede sig mentalt og tage ansvar for deres fremtid.

Centeret består af både interaktive læringsfaciliteter og kreative undervisningsmetoder. Det gør det mere interessant og engagerende at studere end nogensinde før. Studerende får også mulighed for at bygge et netværk med andre elever og udfordre sig selv ved at arbejde sammen.

Gennem U-Centerets støtte har eleverne fået mulighed for at åbne døre inden for karrieremuligheder, de aldrig havde forestillet sig. Centeret hjælper dem med at få viden om forskellige jobmuligheder og vælge den rette karrierevej.

U-Centeret er en inspirerende læringsplatform hvor du får mulighed for at fokusere på dine personlige styrker og udvikle dine færdigheder. Eleverne lærer ikke kun om deres interesser, men også hvordan de kan bruge dem til at udrette store ting. De bliver desuden inviteret til flere arrangementer som seminarer, karrieremesser og seminarer om jobsøgning.

Så hvad venter du på? Kom til U-Centeret og start din rejse mod succes! Tag ansvar for din fremtid og start din rejse til storhed nu!

Aske Andersen a few seconds ago
U-centeret
Svanedamsgade 2a
5800 Nyborg

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About U-centeret

Read a bit more about U-centeret.