LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About U-centeret

U-Centeret – et Undervisningscenter der Inspirerer!

På U-Centeret, som ligger på Svanedamsgade 2a, 5800 Nyborg, Danmark, kommer du til at udforske nye verdener af læring.

Her inspireres danske skoleelever til at drage fordel af alle de muligheder der åbner sig for dem, så de kan få succes i livet. U-Centeret har gennem årene hjulpet tusindvis af unge med at forberede sig mentalt og tage ansvar for deres fremtid.

Centeret består af både interaktive læringsfaciliteter og kreative undervisningsmetoder. Det gør det mere interessant og engagerende at studere end nogensinde før. Studerende får også mulighed for at bygge et netværk med andre elever og udfordre sig selv ved at arbejde sammen.

Gennem U-Centerets støtte har eleverne fået mulighed for at åbne døre inden for karrieremuligheder, de aldrig havde forestillet sig. Centeret hjælper dem med at få viden om forskellige jobmuligheder og vælge den rette karrierevej.

U-Centeret er en inspirerende læringsplatform hvor du får mulighed for at fokusere på dine personlige styrker og udvikle dine færdigheder. Eleverne lærer ikke kun om deres interesser, men også hvordan de kan bruge dem til at udrette store ting. De bliver desuden inviteret til flere arrangementer som seminarer, karrieremesser og seminarer om jobsøgning.

Så hvad venter du på? Kom til U-Centeret og start din rejse mod succes! Tag ansvar for din fremtid og start din rejse til storhed nu!

Aske Andersen a few seconds ago
U-centeret
Svanedamsgade 2a
5800 Nyborg