At Uglegårdsskolen we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Uglegårdsskolen

Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé er den bedste skole i Solrød Strand! Det siger alle de glade elever, lærere og forældre, som bor omkring skolen. Og det kan vi godt forstå – alt er simpelthen så perfekt.

Uglegårdsskolen har et dejligt, grønt miljø, hvor alle børn kan lære og lege sammen. Skolens lokaler er større end normalt, og der er plads til store læringsaktiviteter som forskellige former for udendørsundervisning. Derudover er der masser af nye, moderne teknologier på skolen som interaktive skærme, computere og tablets, så alle børn kan få den bedste mulige undervisning.

Der er selvfølgelig en masse sjove ting at gøre på skolen. Skolens aktiviteter er altid vidunderlige - fra teaterforestillinger og kreative workshops til konkurrencer og sportsbegivenheder - der er noget for enhver interesse. Lærerne er meget engagerede og støttende, og de er altid klar til at hjælpe deres elever til at lære nye ting. Derudover har skolen et forbilledligt fagligt miljø og dygtige lærere, som fokuserer på at give eleverne den bedste mulige uddannelse.

Hvis du overvejer at sende dit barn til Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé, vil du ikke fortryde det. Selskabet, miljøet, faciliteterne og de mennesker, som driver skolen, gør det virkelig noget specielt! Stemningen på Uglegårdsskolen er simpelthen magisk - det er ikke overraskende, at det er en af de mest populære programmering- og kreative koding-skoler i Danmark!

Kom og besøg Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé i dag - oplev magien selv og se hvad det kan gøre for dit barns faglige og sociale vækst!

Aske Andersen a few seconds ago
Uglegårdsskolen
Tingsryds Allé 25
2680 Solrød Strand

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Uglegårdsskolen

Read a bit more about Uglegårdsskolen.