ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Uglegårdsskolen

Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé er den bedste skole i Solrød Strand! Det siger alle de glade elever, lærere og forældre, som bor omkring skolen. Og det kan vi godt forstå – alt er simpelthen så perfekt.

Uglegårdsskolen har et dejligt, grønt miljø, hvor alle børn kan lære og lege sammen. Skolens lokaler er større end normalt, og der er plads til store læringsaktiviteter som forskellige former for udendørsundervisning. Derudover er der masser af nye, moderne teknologier på skolen som interaktive skærme, computere og tablets, så alle børn kan få den bedste mulige undervisning.

Der er selvfølgelig en masse sjove ting at gøre på skolen. Skolens aktiviteter er altid vidunderlige - fra teaterforestillinger og kreative workshops til konkurrencer og sportsbegivenheder - der er noget for enhver interesse. Lærerne er meget engagerede og støttende, og de er altid klar til at hjælpe deres elever til at lære nye ting. Derudover har skolen et forbilledligt fagligt miljø og dygtige lærere, som fokuserer på at give eleverne den bedste mulige uddannelse.

Hvis du overvejer at sende dit barn til Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé, vil du ikke fortryde det. Selskabet, miljøet, faciliteterne og de mennesker, som driver skolen, gør det virkelig noget specielt! Stemningen på Uglegårdsskolen er simpelthen magisk - det er ikke overraskende, at det er en af de mest populære programmering- og kreative koding-skoler i Danmark!

Kom og besøg Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé i dag - oplev magien selv og se hvad det kan gøre for dit barns faglige og sociale vækst!

Aske Andersen a few seconds ago
Uglegårdsskolen
Tingsryds Allé 25
2680 Solrød Strand

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Uglegårdsskolen

Read a bit more about Uglegårdsskolen.