SkoleIntra is a school platform.

  • PersonaleIntra – et lukket intranet for skolens medarbejdere, hvor de finder vigtige oplysninger, resourcer og værktøjer.
  • ElevIntra – elevernes portal til information om undervisningen samt en række pædagogiske elementer.
  • ForældreIntra – informations- og kommunikationssystem mellem skole og hjem.
  • Skoleporten – skolens officielle hjemmeside og ansigt ud mod offentligheden.
  • InfoKiosk – bruges til at vise information som f.eks. dagens aktiviteter, nyheder og skemaændringer på skolens informationsskærme.
  • SMS-modul – giver mulighed for at sende SMS'er til forældre, lærere og elever.

About Uglegårdsskolen

Read a bit more about Uglegårdsskolen.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Uglegårdsskolen

Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé er den bedste skole i Solrød Strand! Det siger alle de glade elever, lærere og forældre, som bor omkring skolen. Og det kan vi godt forstå – alt er simpelthen så perfekt.

Uglegårdsskolen har et dejligt, grønt miljø, hvor alle børn kan lære og lege sammen. Skolens lokaler er større end normalt, og der er plads til store læringsaktiviteter som forskellige former for udendørsundervisning. Derudover er der masser af nye, moderne teknologier på skolen som interaktive skærme, computere og tablets, så alle børn kan få den bedste mulige undervisning.

Der er selvfølgelig en masse sjove ting at gøre på skolen. Skolens aktiviteter er altid vidunderlige - fra teaterforestillinger og kreative workshops til konkurrencer og sportsbegivenheder - der er noget for enhver interesse. Lærerne er meget engagerede og støttende, og de er altid klar til at hjælpe deres elever til at lære nye ting. Derudover har skolen et forbilledligt fagligt miljø og dygtige lærere, som fokuserer på at give eleverne den bedste mulige uddannelse.

Hvis du overvejer at sende dit barn til Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé, vil du ikke fortryde det. Selskabet, miljøet, faciliteterne og de mennesker, som driver skolen, gør det virkelig noget specielt! Stemningen på Uglegårdsskolen er simpelthen magisk - det er ikke overraskende, at det er en af de mest populære programmering- og kreative koding-skoler i Danmark!

Kom og besøg Uglegårdsskolen i Tingsryds Allé i dag - oplev magien selv og se hvad det kan gøre for dit barns faglige og sociale vækst!

Aske Andersen a few seconds ago
Uglegårdsskolen
Tingsryds Allé 25
2680 Solrød Strand