SkoleIntra is a school platform.

  • PersonaleIntra – et lukket intranet for skolens medarbejdere, hvor de finder vigtige oplysninger, resourcer og værktøjer.
  • ElevIntra – elevernes portal til information om undervisningen samt en række pædagogiske elementer.
  • ForældreIntra – informations- og kommunikationssystem mellem skole og hjem.
  • Skoleporten – skolens officielle hjemmeside og ansigt ud mod offentligheden.
  • InfoKiosk – bruges til at vise information som f.eks. dagens aktiviteter, nyheder og skemaændringer på skolens informationsskærme.
  • SMS-modul – giver mulighed for at sende SMS'er til forældre, lærere og elever.

About Ulsted Skole

Read a bit more about Ulsted Skole.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ulsted Skole

Ulsted Skole er et historisk og vidunderligt skolemiljø i Jyllandsgade i Hals. Det ligger på højde med kirken i den nærliggende landsby, som er et smukt syn, når man træder ind på skoleområdet. Skolen har været det familiefællesskab og centrum for læring, som det har været i århundreder, og det er her, mange unge mennesker fra hele området har udviklet deres talenter og færdigheder inden for alle områder af videnskab og kunst og har formet en bedre fremtid.

Skolen har et bredt udvalg af fag som fysik, biologi, kemi, fremmedsprog, matematik, geografi, litteratur og historie. Mulighederne for videndeling er stort set uendelig på Ulsted Skole. Fra lokale til internationale kurser er der en række muligheder for at bygge et komplet grundlag af kundskaber. Underviserne har alle en stor viden og erfaring indenfor deres specifikke fagområde, hvilket gør dem til autoritative guider til deres klasser. Derudover sikrer skolens faciliteter uddannelsesmuligheder med state-of-the-art teknologi blandet med mange traditionelle materialer såsom bøger, papir og tavler.

Ulsted Skole inspirerer børn til at tage del i kreative aktiviteter som musik, teater, dans og billedkunst. De mange muligheder for at engagere sig på skolen giver eleverne en følelse af selvværd. En stærk social identitet bliver dannet blandt børnene på Ulsted Skole; her omfatter det mange aspekter af samfundslivet, der gør livserfaringen fuldstændig.

Med alle disse ting sammen skaber Ulsted Skole et miljø tilpasset til en aktiv læring. Det betyder at børnene får udfordringer og stimulans dagligt og samtidig forberedes til næste generations liv. De får lov til at udfordre deres tanker og ideer i et støttende miljø som sikrer deres trivsel.

Ulsted Skole er en fantastisk legeplads for læring. Det er stedet hvor man kan finde motiverne til at lave nye opdagelser hele livet igennem. Vi opfordrer alle til at besøge Ulsted Skole for at se hvor meget det har at byde på og hvordan det kan hjælpe unge mennesker med at oprette fundamentet for en lykkeligere fremtid allerede nu!

Aske Andersen a few seconds ago
Ulsted Skole
Jyllensgade 29
9370 Hals