ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Vor Frue Skole Næstved

Vor Frue Skole Næstved har det overordnede formål at give eleverne de nødvendige værktøjer og færdigheder til at blive succesrige i en globaliseret verden.

Skolen er et sikkert og stimulerende miljø, der opfordrer kreativt tænkning og udfordrer elevernes intellektuelle evner. Den har et lokalt og internationalt perspektiv på uddannelse, der kombinerer strenge faglige standarder med personlig udvikling.

Ud over de almindelige læse- og skrivefærdigheder, fra forståelse af matematik til kreativ skrivning, tilbyder skolen et bredt program af videnskabelige, teknologiske, kunstneriske og musikalske aktiviteter, herunder computerteknologi, naturfag, fysik og kemi.

Skolens kerneværdier er respekt, tillid og ansvarlighed. Disse værdier opretholdes ved hjælp af et højt niveau af disciplin og ærlig kommunikation mellem lærere og elever. Skolen beskytter æresbegrebet og ser det som en nødvendighed at øge hver elevs selvrespekt.

Uddannelsen er ikke kun begrænset til et akademisk program alene. På Vor Frue Skole anerkender lærerne betydningen af ​​at opbygge stærke sociale færdigheder hos de unge. De søger at skabe et miljø, der er dynamisk, festligt og engagerende for alle i skolens samfund.

Gennem kulturelle og athletiske aktiviteter udforsker børnenes interesser, stimulering af åndelige initiativer og fremme af holistisk udvikling. Skolen tilbyder mange fritidsaktiviteter som ekshibitioner, ture og begivenheder. Elever have mulighed for at opleve samhørighed, fritid og mestring.

Gennem samspil mellem familier, lokalsamfundet og skolen styrker Vor Frue Skole Næstved instituttets forpligtelse til at fremme god borgerskab blandt de studerende. Dette sikrer elevernes progressivitetskultur samt deres lyst til personlig udvikling gennem undervisning fra qualified lærere.

Vor Frue Skole Næstved er et fantastisk sted for unge mennesker at uddanne sig på overflod af sociale, intellektuelle og kulturelle niveauer. Det er beregnet til at byde børn velkommen til en sikker og tryg lokalområde, hvor de kan udforske deres interesser med støtte fra engagerede fagfolk og bidrage til et aktivt samfund. Besøg Por Frue Skole Næstved pronto til at starte din rejse mod et liv fyldt med uddannelse!

Aske Andersen a few seconds ago
Vor Frue Skole Næstved
Præstøvej 29
4700 Næstved

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Vor Frue Skole Næstved

Read a bit more about Vor Frue Skole Næstved.