ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Vorbasse Skole

Vorbasse Skole er en af de mest historiske skoler i Østjylland. Det blev grundlagt i 1876 af pastor Jens Jørgensen og har været vidunderligt at se, hvordan det har udviklet sig med tiden. I dag er det en meget anerkendt og respekteret skole, som stolt repræsenterer de lokale værdier og traditioner.

Vorbasse Skole har altid været kendt for sin høje standarder inden for undervisning og kvaliteten af ​​de fag, der tilbydes. Det første element til skolens succes har været deres dedikation til friluftsliv. Fra tidlig begyndelse har skolen inkorporeret naturlige landskaber i sit læringsmiljø, hvor børnene udforsker naturen gennem ture og aktiviteter.

Skolen har et omfattende udvalg af programmer tilgængeligt for eleverne. Dette omfatter it-programmering, idræt, design, musik og kunst, samt en hel del andre fag. Derudover tilbyder skolen også interaktive klasser, der involverer eleverne i rollespil og aktiviteter, der kræver deltagelsen. Alle disse programmer engagerer børnene i lektioner, som giver dem mulighed for at opdage forskellige fag på en spændende måde.

I det seneste årti har Vorbasse Skole investeret betydelige midler for at opdatere deres faciliteter og infrastruktur. De har bygget nye klasseværelser og computerlab, der giver eleverne adgang til moderne teknologi som kunstig intelligens og robotics. Det har tilladt dem at udvide deres vifte af akademisk programmer og styrket den lokale økonomi.

Vorbasse Skole repræsenterer et prisbelønnet samfundsarbejde og en konstant dedikation til succes for deres elever. Deres engagerede personale tror på vedvarende fremgang for alle børnene, som giver dem selvtillid til at træffe sunde livsvalg. Deres miljø er bygget på ønsket om at give eleverne mulighed for at nå deres fulde potentiale i en tryg og inspirerende stemning.

Vorbasse Skole demonstrerer sit engagement i den lokale befolkning gennem sit støttemedlemskab i foreningen ”Vorbasse Ungdomsforening” samt en række andre aktiviteter og arrangementer. Disse initiativer hjælper med at styrke det lokale samfund og bringe varme og munterhed ind i byen.

Ved Vorbasse Skole er der ingen begrænsninger på hvor meget et barn kan opnå. Med dedikeret personale og grundige læringsprogrammer er skolen et symbol på konstant fremgang for Vorbasse-samfundet. Oplev selv al den glæde et barn får ved at vinde Vidensprisen eller mestrer teknikkerne i robotics: Besøg Vorbasse Skole idag!

Aske Andersen a few seconds ago
Vorbasse Skole
Østergade 18 / Drivvejen 3
6623 Vorbasse

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Vorbasse Skole

Read a bit more about Vorbasse Skole.