Hur håller man kontakten med svärfamiljen?

Familio är en app som har skapats för att hjälpa familjer att hålla den inre kommunikationen levande. Appen är enkel att använda och ger möjlighet för alla familjemedlemmar att ta del av samma information. Familio är även ett bra verktyg för att hålla kontakten med svärföräldrar och andra avlägsna släktingar.

Det kan vara svårt att hålla kontakten med svärföräldrar och andra släktingar som bor långt bort. Familio gör det möjligt för familjemedlemmar att hålla kontakten på ett enkelt sätt, helt utan att man behöver träffas personligen. Med Familio kan alla familjemedlemmar dela nyheter, foton, videoklipp, meddelanden och till och med gruppchattar.

Familio är gratis att ladda ned och använda. Appen är tillgänglig för både iOS- och Android-enheter. Den enkla registreringsprocessen gör det möjligt för alla familjemedlemmar att snabbt och enkelt skapa sina egna användarkonton. Det finns även möjlighet att synka Familio med befintliga sociala mediekanaler som Facebook, Twitter och Instagram.

Familio är ett bra verktyg för att hålla kontakten med svärföräldrar och andra avlägsna släktingar. Appen ger möjlighet för alla familjemedlemmar att ta del av samma information och hålla kontakten på ett bekvämt sätt. Ladda ned Familio idag och börja umgås med din familj!