Kinderplezier met de Messenger van Nu!

De Familio-app biedt ouders een veilige, plezierige manier om hun kinderen te laten communiceren. De app is beschikbaar voor zowel Android als iPhone-apparaten, waardoor het gemakkelijk is voor het hele gezin om verbonden te blijven.

Met Familio kunnen kinderen veilig chatten met hun familieleden en vrienden. De app maakt gebruik van geavanceerde technologie├źn om te zorgen dat alleen geverifieerde contactpersonen met elkaar kunnen communiceren. Ouders kunnen eenvoudig controleren wie hun kinderen kunnen benaderen en contactpersonen toevoegen of verwijderen.

Ouders hebben ook de mogelijkheid om alle berichten te monitoren en erop te reageren. De app heeft een geavanceerd filtsysteem dat automatisch ongewenste berichten blokkeert. Bovendien heeft Familio een uitgebreide bibliotheek met games en leeractiviteiten die kinderen helpen hun kennis te vergroten terwijl ze plezier hebben.

Familio is een geweldige manier voor gezinnen om verbonden te blijven terwijl ze op een veilige manier met elkaar communiceren. Ouders kunnen ervan uitgaan dat hun kinderen op een veilige manier kunnen spelen en leren, zodat ze zich gelukkig en actief voelen terwijl ze met elkaar in contact blijven.