Kommunicera med äldre föräldrar

Det har aldrig varit enklare för barn och familjemedlemmar att hålla kontakt med sina äldre föräldrar. Med Familio, den nya appen som finns tillgänglig för både iPhone- och Android-enheter, kan du enkelt få uppdateringar om dina äldre föräldrar och stanna i kontakt med dem var som helst.

Familio gör det lätt att hålla koll på dina äldre föräldrar, så att du alltid vet att de har det bra. Appen ger dig en samlad överblick över deras dagliga rutiner och viktiga händelser, liksom tillgång till sjukhusjournaler och medicinska journaler. Du kan också se alla mediciner de tar och får uppdateringar om eventuella läkarbesök eller annan viktig information som du måste veta.

Med Familio kan du också skicka meddelanden till dina föräldrar via appen, eller ringa dem direkt från din telefon. Det finns även ett inbyggt chattfönster för att hålla kontakten om de inte vill ta emot samtal. Det är också möjligt att tilldela olika uppgifter åt olika familjemedlemmar så att alla har tydliga roller och ansvar.

Familio ger dig möjlighet att stanna nära dina äldre föräldrar, även när du inte kan vara där personligen. Appen har flera användbara funktioner som hjälper dig att hålla kontakten med dina äldre föräldrar, samtidigt som den ger dig trygghet att veta att de har det bra. Appen gör det lättare för dig att kommunicera med din familj på ett säkert och effektivt sätt.