Kommunicera med din utökade familj

Vi lever i en tid då det är lättare än någonsin att hålla kontakten med släkt och vänner, oavsett var de befinner sig i världen. Ett skäl till detta är tekniken. Det har aldrig varit enklare att hålla kontakten med din utökade familj. För att förenkla detta har appen Familio utvecklats, som stöds av både iPhone och Android.

Med Familio kan du skapa en anslutning till din utökade familj och dela livshistorier, bilder, videor och så vidare. Appen använder din platsinformation för att hålla koll på när familjemedlemmar närmar sig, eller låter dig se vem som är nära.

Familio har många andra funktioner som gör det enkelt att dela information och skapa ett gemensamt forum för familjemedlemmar. Du kan skicka meddelanden och videokonferenser till andra familjemedlemmar, skapa olika grupper för olika ändamål och organisera händelser. Det finns också ett digitalt arkiv som automatiskt samlar alla bilder som publicerats inom Familio-samhället.

Familio är den perfekta lösningen för att hålla kontakten med din utökade familj. Den innovativa tekniken ger dig möjlighet att överbrygga avståndet mellan dig och dem du älskar - så att du kan bevara relationer på ett enkelt sätt. Börja ta del av alla de fördelar Familio har att erbjuda idag!