Kommunikasjon med eldre barn

En app for å kommunisere med eldre barn – Familio

Kommunikasjon med eldre barn kan være en utfordring for mange foreldre. I det digitale øyeblikket trenger de fleste å finne måter å holde kontakten på, og det er der Familio kommer inn. Dette programmet for iOS og Android gjør det lettere å organisere familierelaterte hendelser og holde kontakten med eldre barn.

Familio er enkelt og intuitivt, og lar deg organisere og planlegge alt fra familieferier til hverdagsaktiviteter. Programmet lar deg sette opp ukentlige meldinger som automatisk sendes ut til barna. Dette hjelper foreldrene med å holde kontakten med barna selv når de er på farten, uten å måtte ta seg tid til å skrive hver dag.

Familio er et sikkert sted for familiebilder, videoer og meldinger, slik at ikke alle meldingene dine ender opp på Facebook eller andre sosiale medier. Programmet gir deg også muligheten til å dele bilder og meldinger med andre familiemedlemmer, slik at dere alle kan være involvert i samme diskusjoner.

Med Familio kan foreldrene planlegge og organisere familiehendelser, samtidig som de kommuniserer med sine eldre barn. Det er enkelt å bruke og gir deg muligheten til å holde deg oppdatert på dine barns liv uten å måtte ta deg tid til å skrive dem hver dag. Familio gjør det lettere å kommunisere med eldre barn - prøv den i dag!