Kommunikasjon med utvidet familie

Mange familier er spredt over hele verden og det kan være vanskelig å holde kontakten og holde seg oppdatert. Familio-appen for iPhone og Android er løsningen!

Familio er den ultimate appen for å holde kontakten med utvidete familier. Appen lar deg holde deg oppdatert med hva som skjer i familien din, uansett hvor du er. Det er enkelt å bruke: last ned appen, inviter familiemedlemmer, lag en familiegruppe, og begynn å dele bilder, videoer, meldinger og morsomme historier.

Med Familio kan du dele øyeblikksbilder av livet ditt med familien din på en sikker og privat måte. Du kan også dele bursdagshilsener og andre meldinger med familien din. Du kan også holde deg oppdatert på hva som skjer i familien din, selv om du bor langt unna.

I Familio-appen finner du mange nyttige funksjoner som gjør det enklere å holde kontakten med familien din. For eksempel kan du sette opp automatiske varsler som minner deg om bursdager eller andre viktige hendelser i familien din. Du kan også lage minnebokser for å organisere bilder og videoer av familiemedlemmer. Det er også muligheten til å chatte med familiemedlemmer i sanntid, slik at du alltid er i kontakt.

Familio-appen er den perfekte måten å holde kontakten med utvidete familier på! Den gjør det enkelt å holde seg oppdatert på hva som skjer i familien din og dele livet ditt med dem du elsker. Last ned Familio-appen i dag!