Kommunikation med ældre børn

Med Familio kan du få et overblik over dine ældre børns kommunikation og holde styr på dem. Appen er gratis og tilgængelig både på iPhone og Android.

Familio er den perfekte løsning til forældre, der ønsker at holde styr på deres ældre børns kommunikation. Appen giver forældre mulighed for at overvåge deres børns tekstbeskeder, opkaldslog, apps, geografiske placeringer samt sociale medier. Familio giver forældre mulighed for at kontrollere og administrere deres børns mobilaktivitet, så de altid er opdateret om deres børns online-aktiviteter og interaktioner.

Appen giver forældre mulighed for at holde styr på deres børns kommunikation ved hjælp af flere interessante funktioner. For det første kan forældrene indstille en række regler eller grænser for hvad der er tilladt via Familio's Parental Control-funktioner. For det andet kan forældrene få adgang til deres børns private sociale medier samt se en log over deres børns opkald og tekstbeskeder. Endelig kan forældrene også se, hvor deres børn befinder sig via Familio's geografiske overvågningsfunktioner.

Alt i alt er Familio et godt værktøj, der hjælper forældre med at holde styr på deres ældre børns kommunikation. Appen er gratis og tilgængelig på både iPhone og Android-platforme, så det er nemt at bruge den fra ethvert sted.