Kommunikation med utvidgad familj

Familio är den perfekta lösningen för att hålla kontakten med dina älskade nära och kära. Appen är tillgänglig för Android- och iPhone-användare och gör det lätt att hålla kontakten med hela familjen.

Familio låter användare uppdatera familjemedlemmar på deras liv, skicka meddelanden, bjuda in till privata familjerelaterade händelser och skapa ett digitalt fotoalbum. Appen ger användare möjlighet att dela bilder, videor och andra filer som är relevanta för familjen, oavsett vilken plats de befinner sig på.

Appen har ett privat chattrum som gör det möjligt för familjen att prata med varandra i realtid. Det finns även ett säkerhetslager där familjen kan lagra alla viktiga dokument, såsom födelsebevis, testamente och andra viktiga familjedokument.

Familio gör det möjligt för familjer att hålla kontakten med varandra på ett säkert och organiserat sätt. Det finns många användarvänliga funktioner som gör det enkelt att kommunicera och uppdatera alla medlemmar i familjen utan att behöva lämna hemmet. Det finns även ett säkerhetslager som skyddar dina viktigaste dokument.

Om du letar efter ett enkelt sätt att hålla hela din familj samman, kan Familio vara den perfekta lösningen för dig!