Kommuniser trygt med barnas meldingsapper

Familio er den perfekte løsningen for familier som vil holde kontakten over avstand. Appen gir foreldre kontroll over hvordan deres barn kommuniserer på nettet. Den har en intuitiv grensesnitt som gjør det enkelt for alle å bruke.

Familio gir et sikkert miljø for barn og unge som ønsker å holde kontakten med venner og familie. Appen har mange innstilling som gjør det mulig for foreldre å kontrollere hvor mye tid barna bruker på nettverket. De kan også begrense hvem som kan kontakte sine barn og hvem som kan se bilder og videoer.

Foreldre kan gi aksess til nettverket til familiemedlemmer som stoler på, noe som gjør det enklere for barna å holde kontakten med dem de er glad i. Det er også mulig å legge til en egen chatrom der barna kan snakke med sine venner trygt og sikkert.

Familio er tilgjengelig både for iPhone og Android-enheter, og den har mange nyttige funksjoner. Den har et flott design som gjør det enkelt å finne frem til informasjon, slik at foreldre kan føle seg trygg på at deres barn bruker appen riktig. Familio er den perfekte løsningen for familier som ønsker å beholde kontakten på tvers av avstander.