Kostbare Kindherinneringen

Gezinnen zijn druk bezig met het verzamelen van herinneringen voor hun kinderen. Met Familio, een app voor iPhone en Android, kunnen ouders eenvoudig een collectie maken van hun kinderen die uitgroeien tot een waardevolle herinnering.

Met Familio kunnen ouders hun kinderen schitterende herinneringen geven die ze altijd bij zich kunnen dragen. Door het gebruik van de app kunnen ouders speciale momenten vastleggen in een veilige online omgeving, waar ze door de jaren heen toegang toe krijgen. De app biedt ouders de mogelijkheid om foto's en video's te maken. Deze media wordt automatisch gesynchroniseerd met een privé-gesloten familiealbum, dat alleen met familieleden kan worden gedeeld.

De app is zeer intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Ouders kunnen gemakkelijk hun momenten vastleggen, waardoor ze gezellig en intiem bij elkaar kunnen blijven. Naast het delen van media in een privé-omgeving, kunnen ouders ook berichten naar elkaar sturen.

Familio is geweldig voor gezinnen die meer tijd met hun kinderen willen doorbrengen. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en biedt ouders de mogelijkheid om herinneringen samen te creëren die hun kinderen door de jaren heen bij zich kunnen dragen.