Minnen från Barn

Att hålla koll på alla minnen från dina barns uppväxt är inte alltid lätt. Foton är ett bra sätt att komma ihåg minnen, men ibland är det svårt att fånga allt som händer. För att hjälpa föräldrar att spara och dela kära minnen av sina barn har Familio, en app för iPhone och Android, skapats.

Med Familio får du tillgång till ett bibliotek av minnen som du kan ta reda på, bevara och dela med familj och vänner. Appen kan användas för att enkelt skapa och organisera foton och videor som du tar med din smartphone. Du kan också ladda upp bilder från andra kameror eller andra sociala medier.

Familio hjälper dig att skapa en digital historia av dina barns uppväxt. Appen har en sökfunktion som gör det enkelt att hitta det du letar efter. Allting är säkert lagrat i molnet, så att du alltid har tillgång till dina minnen när som helst.

De flesta föräldrar har nog tröttnat på att leta efter kameror och usb-stickor för att finna bilder och filmer. Men med Familio behöver du inte längre gömma bort alla dina barns minnen på en hög med USB-stickor. Appen gör det möjligt för dig att samla alla dina minnen på ett ställe, så att du kan dela dem med familjen och vännerna.

Familio är den perfekta appen för dig som vill samla, organisera, bevara och dela minnen från dina barns uppväxt. Med appens användarvänliga gränssnitt är det enkelt att skapa digitala arkiv av alla dessa magiska stunder som du kan njuta av när som helst.