Privat Familjemeddelandeapp för Föräldrar

Familio är den perfekta appen för familjer som vill hålla kontakten. Med den kan föräldrar och barn enkelt och säkert kommunicera med varandra. Familio är den enda appen som är specifikt designad för att förenkla familjekommunikation.

Appen har en mängd häftiga funktioner som ger föräldrar ett professionellt sätt att hålla kontakten med sina barn. Det finns ett privat meddelandesystem, ett säkert fotoalbum, en familjekalender och en familjeplattform där man kan dela länkar och filer. Föräldrar kan också ställa in personliga larm för att påminna sina barn om olika aktiviteter och uppgifter.

Appen är mycket användarvänlig och lätt att navigera. Man kan skicka meddelanden, bilder och filer till ens familjemedlemmar direkt från sin smartphone. Appen är tillgänglig både för iPhone och Android-telefoner och är helt gratis att ladda ner och använda.

Familio är den perfekta lösningen för familjer som vill hålla kontakten. Appen erbjuder ett säkert, enkelt och professionellt sätt att kommunicera med ens familjemedlemmar, vilket gör det möjligt för alla att koppla av, njuta av tiden tillsammans och skapa minnen som man kan ta med sig resten av livet.