Så här använder föräldrar familjemeddelandetjänsten

En modern familj är spridd över stora avstånd och det är inte alltid lätt att hålla kontakten. Familio är den perfekta lösningen - en app som förenar familjemedlemmar på ett säkert och tillförlitligt sätt.

Familio är en app som är särskilt utformad för familjer, den ger föräldrar enkel tillgång till sina barn och vice versa. Appen är lätt att ladda ner och använda och har många användbara funktioner som att skicka meddelanden, dela filer, skapa gemensamma händelser och skapa gemensamma listor.

Appen har en säkerhetsfunktion som betyder att bara familjemedlemmar kan ansluta och kommunicera. Det finns också en inbyggd barnlås som håller ditt barns användargränssnitt säkert. Den innehåller även funktioner som föräldrakontroll, vilket gör att du kan kontrollera vad ditt barn har gjort på appen.

Familio är tillgänglig för både Android och iOS-enheter. Appen är gratis att ladda ner och använda, men det finns några extra funktioner som kommer att kosta några dollar per månad. Det finns inget bättre sätt att hålla kontakten med dina nära och kära än Familio-appen!