Säkert Bildutbyte för Föräldrar

Familio är den perfekta appen för föräldrar som vill dela bilder med sina nära och kära på ett säkert sätt. Med Familio kan du skicka bilder, videos, familjeanknytningar och meddelanden till dem du älskar utan att oroa dig för att dina personliga uppgifter eller bilder ska hamna i fel händer.

Familio är mycket intuitivt och lätt att använda. Det är kompatibelt med både iPhone och Android-enheter, så att du kan dela bilder från vilken enhet som helst. Den har även ett robust krypterings- och säkerhetsprotokoll som skyddar dina personliga uppgifter från att avslöjas för obehöriga tredje part.

Familio erbjuder även en privatalbumfunktion som ger dig möjlighet att organisera bilder i olika album. Dessutom kan du ladda upp bilder direkt från Facebook, Dropbox eller Instagram med bara några klick. Du kan även redigera bilder med verktyg som storleksändring, vattenmärke och andra effekter.

Familio ger dig en säker och privat plattform att dela bilder och meddelanden med dina närmaste, utan att riskera att dina personliga uppgifter eller bilder hamnar i fel händer. Det är enkel, snabb, säker och privat att använda!