Säker Bildöverföring för Barn

Familio är en säker och användarvänlig app för att dela bilder mellan barn. Appen är lätt att installera och använda på både iPhones och Android-enheter.

Familio erbjuder en omfattande säkerhet och kontroll som gör det möjligt för föräldrar att kontrollera vilka de delar sina bilder med. Alla bilder som laddas upp till Familio är krypterade och all personlig information som kan knytas till dem är dold. Användare kan använda många av appens funktioner, som att ta bilder direkt från enheten och ladda upp dem. Dessutom kan Familio automatiskt skala bilder ner så att de är lämpliga för att delas med andra.

Familio tillhandahåller även ett helt privat nätverk som bara kan nås med inloggningsuppgifter för att skydda barnens integritet. Detta gör det möjligt för föräldrar att dela bilder med vänner och familj utan att exponera barnen online.

Med Familio kan föräldrar hålla koll på vilka bilder deras barn delar och se till att inga olämpliga bilder publiceras. Användare kan även blockerar andra användare som inte skall ha tillgång till barnens bilder.

Familio är ett utmärkt alternativ för att dela bilder med barn på ett säkert sätt. Appen ger ett stort skydd mot olika typer av hot, samtidigt som den ger föräldrar kontroll över vem som har tillgång till barnens bilder.