Säker chatt för barn

Familio är en ny app för både iPhone och Android som ger föräldrar en säker chattfunktion för barn. Appen är framtagen för att ge användarna en trygg och säker upplevelse, samtidigt som föräldrar har kontroll över vilka barnen kommunicerar med.

Familio erbjuder ett flertal funktioner som är specifikt utformade för att uppmuntra trygg kommunikation mellan barn och vuxna. Användare kan skicka meddelanden till varandra, se bilder som har delats via appen, spela olika spel, skapa gruppchattar och videochatta med familjemedlemmar. För att skydda användarnas integritet, kontrollerar Familio allt innehåll som skickas via appen och alla användare måste godkännas av appens administratörer innan de kan kommunicera med varandra.

Förutom dessa funktioner, erbjuder Familio ett säkert nätverk som ger användare möjlighet att skapa en privat och trygg miljö för sina barn. Appen ger föräldrar möjlighet att ta bort de användare som inte uppfyller de krav de har. Det finns även ett verktyg som låter föräldrar hålla koll på vilka meddelanden deras barn skickar och tar emot, samt hålla ett öga på vilka grupper deras barn deltar i.

Familio är en viktig app som ger användare möjligheten att skapa en trygg miljö för sina barn och hålla koll på deras online-aktiviteter. Föräldrar kan nu ge sina barn möjligheten att ha en säker chatt medan de kan hålla koll på dem. Appen erbjuder en helhetssolution och ger användare ett sätt att säkert kommunicera med varandra.