Säkert filutbyte för äldre

Idag är säker filöverföring bland de mest viktiga funktionerna inom teknologi. För äldre kan det dock vara svårt att använda de senaste tekniska lösningarna.

Familio är en app för iPhone och Android som gör det enkelt och säkert att dela filer med familj och vänner. Appen hjälper äldre att hålla kontakten med sin familj, även om de inte har tillgång till de senaste tekniska lösningarna.

Familio har ett intuitivt gränssnitt som är enkelt att använda för alla, även för äldre som inte är van vid tekniska lösningar. Den innehåller också säkra krypteringsfunktioner som skyddar användarnas data. Appen tillåter också användare att skicka och ta emot filer, inklusive bilder, videofiler, dokument och mycket mer.

Familio garanterar säker filöverföring genom att tillhandahålla tre separata nivåer av kryptering. Först och främst använder Familio TLS-kryptering för att skydda data som skickas från enhet till enhet. Det andra lagret ger ytterligare skydd med AES-256-bitarskryptering för att skydda all data som lagras på deras servrar. Tredje lagret är en unik nyckel som skickas separat från användarens data och garanterar ytterligare säkerhet.

Med Familio kan äldre hålla kontakten med sina familjer och vänner på ett säkert sätt. Det gör det möjligt för dem att skicka och ta emot filer utan att behöva oroa sig för säkerheten. Dessutom har Familio ett intuitivt gränssnitt som är enkelt att använda, vilket gör det till ett perfekt verktyg för äldre användare.