Säkert Filutbyte för Barn

Familio är en app som speciellt är utvecklad för att ge föräldrar och barn en säker upplevelse när de delar filer. Den har ett användarvänligt gränssnitt som gör att både föräldrar och barn kan använda den enkelt.

Familio säkerställer att filer som delas är krypterade och skyddade med ett komplext lösenord. Det innebär att filerna inte kan laddas ner, öppnas eller delas av obehöriga. Föräldrar kan dessutom ställa in tidsbegränsningar för att se till att barnen inte har tillgång till filer under långa perioder.

Familio har också funktioner för att låta föräldrar hålla koll på vem som har tillgång till vilka filer. De kan se vilka användare som har delat filer och även spåra vem som har sett dem. Detta gör att föräldrar kan hålla koll på vad deras barn gör när de delar filer.

Familio är tillgängligt både på iPhone och Android-enheter, så det är lätt för föräldrar att hålla koll på vad deras barn gör när de delar filer. Appen är ett bra verktyg för familjer som vill ha en säker upplevelse när det gäller att dela filer och ge barnen en säker miljö att arbeta i.