Sikker Chatting for Barn

Familio er en ny app som gir barna trygg og ansvarlig kommunikasjon. Appen tilbyr sikker, moderne chat-tjenester som passer for barn i alle aldre. Barn kan sende meldinger, dele bilder, delta på konferanser og opprette private samtaler.

Appen er designet for å gi foreldre full kontroll over hva som foregår på deres barns mobile enheter. For eksempel kan foreldre kontrollere hvem som kan kontakte barna, velge hvilke typer innhold som kan deles og selv stenge av samtaler eller grupper når det er nødvendig. I tillegg har appen et vekselvis redigeringsverktøy som tillater foreldre å raskt og enkelt redigere meldinger fra barna sine før de sendes.

Familio har også innebygde verktøy for å hjelpe barn med å opprettholde et godt nettoppførsel. Disse inkluderer automatiserte varsler når barn bruker upassende språk eller deler sensitiv informasjon, samt en funksjon som oppmuntrer barn til å tenke to ganger før de sender meldinger. Appens brukervennlige grensesnitt gjør det mulig for barn å kommunisere trygt med familie og venner uten å bli distrahert av unødvendig informasjon.

Familio er den perfekte løsningen for foreldre som leter etter et sikkert chat-verktøy for sine barn. Det gir dem full kontroll over innholdet som deles, samtidig som det gir dem mulighet til å veilede sine barn mot ansvarlig nettoppførsel. Appen er tilgjengelig på iPhone og Android-enheter, slik at foreldre enkelt kan overvåke aktivitetene til sine barn uansett hvor de er.