Sikker deling av bilder for foreldre

Familio er det perfekte verktøyet for å dele bilder trygt og sikkert med familien din. Appen, som er tilgjengelig for både iPhone og Android-enheter, lar deg dele bilder med familien din på en av de mest sikre plattformene som er tilgjengelig.

Familio garanterer at bildene dine kun vil være synlig for deg og familiemedlemmene dine. Det er ingen annen som kan se bildene dine. Appen lar deg også vise bilder i tidssporet som viser når bildet ble tatt, slik at du kan se hvilke minner som er blitt lagret.

Appen har også en integrert kommentarfunksjon som gjør det enkelt å kommunisere med familien din. Du kan også opprette ulike album og invitere andre til å se dem. Med Familio kan du også dele album på sosiale medier og sende direkte lenker til familiemedlemmer eller venner.

Familio er en app som gir deg trygghet mens du deler minner med de du elsker. Appen gir enkel tilgang til bilder, album og kommentarer, slik at alle kan få tilgang til dem hvor som helst. Med Familio kan du være trygg på at bildene dine holdes private, så du kan nyte å dele minner med familien din uten å bekymre deg for personvernet ditt.