Uppfostran av Barn – Vad man Bör Veta

Familio är den perfekta appen för föräldrar som vill kunna följa upp och organisera sina barns aktiviteter. Den erbjuder ett lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt att hålla koll på alla inbokade aktiviteter och hålla kontakten med andra föräldrar.

Familio har utvecklats för att vara ett komplett verktyg för föräldraskap. Appen har funktioner som hjälper dig att skapa inköpslistor, planera familjemiddagar, boka barnvakter, dela familjeinformation med andra föräldrar samt mycket mer. Appen är även integrerad med andra populära tjänster såsom Google Kalender, iCloud och Outlook så att du kan hålla dig uppdaterad med alla viktiga händelser som sker i ditt liv.

Familio är den perfekta appen för de föräldrar som vill hålla koll på deras barns aktiviteter utan att slösa bort tid på detaljer. Det erbjuder ett lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt att hitta det du letar efter och hålla kontakten med andra föräldrar. Appen är lätt att använda, har stöd för flera olika populära tjänster och har många funktioner som är anpassade till moderna föräldrars livsstil.