Veiledning for Familiefoto hos JCPenney

Å få familiebildene dine tatt på JCPenney kan være en fantastisk opplevelse som gir deg verdifulle minner å ha og holde for alltid. Her er noen tips for hvordan du kan gjøre det meste ut av denne opplevelsen, uansett om du er en nybegynner eller en erfaren familiefotograf.

Først og fremst, planlegg på forhånd. Det første skrittet for å sikre at familiebildene dine blir perfekte, er å planlegge tidlig. Bestem hva slags bilder du vil ha, og diskuter det med fotografen. Vil du ha en formell stil eller en mer avslappet, kandidat-følelse? Er det et bestemt tema eller fargevalg du har i tankene? Jo mer detaljert du kan være, desto bedre vil fotografen kunne hjelpe deg med å realisere visjonen din.

Det neste trinnet er å velge riktig tidspunkt. Hvis barna dine er unge, planlegg fotograferingen rundt deres søvn- og måltidsplaner. En trøtt eller sulten smårolling vil sannsynligvis ikke samarbeide for bilder. For eldre barn og voksne, velg et tidspunkt på dagen når alle kan være avslappede og ikke stressede.

Når det gjelder antrekk, bør du velge klær som komplementerer hverandre uten å matche nøyaktig. Prøv å unngå klær med store logoer eller mønstre, da disse kan distrahere fra ansiktene deres på bildene. Istedenfor, velg klær i nøytrale farger eller med subtile mønstre. Husk også å kle deg etter stedet. Hvis du skal ta bilder utendørs, skal antrekkene passe til omgivelsene.

Det er også viktig å forberede seg mentalt. Snakk med familien din om hva de kan forvente under fotograferingen. For yngre barn, forklar at de vil ta bilder og at det skal være gøy. For eldre barn og voksne, diskuter betydningen av disse bildene og hvorfor det er viktig å ha en positiv holdning.

På dagen for fotograferingen, sørg for at alle er godt uthvilt og har spist et måltid før fotograferingstiden. Dette vil bidra til å sikre at alle er i godt humør og klar til å smil.

Under fotograferingen, la fotografen lede. De har erfaring med å posere folk for bilder og vet hvordan man får alle til å se sitt beste ut. Hvis du har spesielle ønsker, ikke nøl med å dele dem med fotografen.

Til slutt, nyt prosessen! Å få familiebilder tatt skal være en hyggelig opplevelse, så prøv å slappe av og ha det gøy med det. Med litt planlegging og positiv holdning kan dine familiefotografier fra JCPenney bli en uvurderlig skatt som varer livet ut.