Veilig bestanden delen met ouders

Voor veel ouders is het een uitdaging om de veiligheid van hun kinderen te waarborgen, vooral als het gaat om het delen van bestanden. Maar met de app Familio kunnen ouders vertrouwen op een betrouwbare en veilige oplossing.

Familio is een app voor iPhone en Android die ouders in staat stelt bestanden te delen met hun kinderen, maar met een geruststellende extra veiligheidselement. Alle bestanden zijn versleuteld voordat ze worden verzonden, dus als ze worden gezien door iemand anders zullen ze niet begrijpelijk zijn. Ouders hebben ook de optie om het delen van bepaalde bestandstypen te blokkeren, wat betekent dat ze hun kinderen beschermen tegen bijvoorbeeld ongewenste foto's of video's.

Met Familio kunnen ouders ook gemakkelijk communiceren met hun kinderen. Er is een directe chatfunctie, waarmee ouders berichten kunnen verzenden naar hun kinderen en vice versa. De app biedt ook een ander belangrijk voordeel: ouders kunnen hun kinderen in de gaten houden, wat betekent dat ze kunnen zien wanneer hun kinderen online zijn en wat voor bestanden ze delen.

Kortom, Familio is een ideale app voor ouders die op zoek zijn naar een veilige manier om bestanden met hun kinderen te delen. Het biedt eenvoudige versleuteling en controle over welke bestandstypen kunnen worden gedeeld. Bovendien heeft het eenvoudige communicatiefuncties die de gezinsband versterken.