Veilige Chat voor Kinderen

Met Familio, de veilige chat-app voor kinderen, kunnen ouders hun kinderen met een gerust hart laten chatten. De app is verkrijgbaar voor zowel iPhone als Android en biedt een veilige omgeving waarin kinderen met hun vrienden kunnen chatten.

Met Familio hebben ouders de controle over de online activiteiten van hun kinderen. Ouders krijgen toegang tot hun kinderen chats en kunnen ze beheren door middel van een beveiligde ouderlijke beheeromgeving. Ook kunnen ouders meekijken tijdens het chatten, waardoor ze de gesprekken kunnen volgen.

Familio biedt ook een aantal verdergaande beveiligingsopties om ervoor te zorgen dat ouders een goed overzicht hebben van wat er gebeurt. Zo worden alle chats gecodeerd, is er een terugroepoptie om berichten uit te wissen en zijn er tal van filters om ongewenst materiaal te blokkeren.

Familio is een veilige en betrouwbare manier om te chatten voor kinderen. De app biedt vele opties om te helpen om de online activiteiten van uw kinderen te beheren en te monitoren, zodat u meer gerust kunt zijn wanneer uw kinderen online zijn.