ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Falkenborgskolen

Falkenborgskolen er et fantastisk sted at være. Det er en grundskole beliggende Ved Kirken 1, 3600 Frederikssund. Skolen består af et stort og moderne læringsmiljø, der tager hånd om elever fra børnehaveklasse til 9. klasse.

Denne skole har et velplejet udseende med pæne grønne omgivelser og smukke træer, der omringer skoleområdet. Elevene er involveret i den daglige drift: de sorterer affald, vander planter, maler skilte og forbedrer skolens generelle udseende. Som eleverne lære om miljøvenlige teknikker som kompostering, både indendørs og udendørs. Dette giver dem en dybere forståelse af miljøbeskyttelse og ansvarlighed for deres handlinger.

Skolen lægger stor vægt på at give eleverne de grundlæggende værktøjer de skal bruge for at blive succesrige i det 21. århundrede: kritisk tænkning, kreativ problemløsning, samarbejde og IT-skills. Skolen tilbyder mange spændende fagtilbud som fysik, it-teknologi, madkundskab og softwareudvikling - disse programmer giver eleverne mulighed for at udvikle deres kompetencer i alderen 8-15 år.

Falkenborgskolen er et førende læringscenter for ungdomsuddannelser i regionen. Skolens påskønnelse af hands-on aktiviteter minder børn om hvor glade de skal være for at studere her - det motiverer dem til at fokusere på det akademiske aspekt af læringen. I stedet for det traditionelle klasseværelse lærer eleverne ved at samarbejde og arbejde i grupper på alle niveauer. Det giver dem en helt ny måde at nærme sig et emne på, da problemløsning gennemført i grupper oftest bringer mest inspirerende og opløftende resultater frem i lyset.

Falkenborgskolen er godt rustet til fremtiden - skolen tilbyder et afslappet miljø af tillid og åbenhed mellem elever, studerende, lærere og administratorer. Dette inspirerer alle involverede til at tage ansvar for deres bidrag fra alle leder af læringsmiljøet. Skolen forsøger at forberede børnene på fremtiden ved at levere overlegen undervisning der udvider deres erfaring med forskellige situationer, såsom globalisering, likestilling mellem kønnene og civil indflydelse i dagens samfund

Selvom Falkenborgskolen har mange styrker, er der altid plads til forbedringer på ethvert område. Derfor arbejder skolens ledelse med jævne mellemrum med anerkendte eksperter inden for forskellige fagkasser for at planlægge fremtiden for skolens fremgang med innovationen som det overordnede mål.

Ved Falkenborgskolen er vi overbeviste om, at med en sund balance mellem akademiske værktøjer og praksisbaseret læring kan enhver elev nå sit fulde potentiale og skabe de bedste muligheder for fremtidig succes. Tag initiativ og begynd dit eventyr ved Falkenborgskolen!

Aske Andersen a few seconds ago
Falkenborgskolen
Ved Kirken 1
3600 Frederikssund

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Falkenborgskolen

Read a bit more about Falkenborgskolen.