At Ødis Skole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Ødis Skole

Ødis Skole, beliggende på Steppingvej 14, 6580 Vamdrup i Danmark, er en lokal skole, der gør et stort stykke arbejde med at forberede børn til deres fremtid som voksne. Skolen har været åben siden 1952 og er blevet et af de mest velrenommerede uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Ødis Skole tilbyder både grundskole og gymnasium uddannelse, og har mange andre muligheder for at hjælpe sine elever til at nå deres mål. Skolen har flere forskellige fagområder, herunder matematik, naturvidenskab, historie og engelsk. Derudover tilbyder skolen også forskellige ekstra-curriculære aktiviteter for at give eleverne mulighed for at få mere udfordringer. Disse aktiviteter omfatter udflugter, sportshold, musik- og danshold, teaterforestillinger og meget mere.

Ødis Skole har et kvalificeret personale, der inkluderer lærere, administration og forskellige andre støttefunktioner. De er alle meget engagerede i at give eleverne den bedste skoleoplevelse muligt. Lærerne forsøger at motivere eleverne ved hjælp af individuelle lektionsplaner og klasseundervisning. De anerkender også deres unikke evner og styrker og hjælper dem med at blive de bedst mulige versioner af sig selv.

Skolen fra Vamdrup har en dyb respekt for menneskerettighederne og arbejder dedikeret på at skabe en tolerant kultur med stor lighed mellem alle. Dette giver eleverne mulighed for at føle sig trygge på skolen samtidig med, at de lærer vigtigheden af etisk adfærd. Ødis Skole støtter også åbne diskussioner om vigtige emner som racisme, sexisme og andre former for diskrimination.

Ødis Skole er en skole, som børnene kan nyde godt af. Det har et engageret personale, der giver et trygt miljø til sine elever. Det er dedikeret til at levere høj kvalitet uddannelsesmuligheder samt undervise vigtigheden af menneskerettigheder og etisk adfærd. Ødis Skole er en unik skole og et godt sted for børn at få deres uddannelse. Kom ned til Ødis Skole og se det med egne øjne! Besøg skolen i dag for at opdage hvorfor det er en af Danmarks førende uddannelsesinstitutioner!

Aske Andersen a few seconds ago
Ødis Skole
Steppingvej 14
6580 Vamdrup

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ødis Skole

Read a bit more about Ødis Skole.