LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Ødis Skole

Ødis Skole, beliggende på Steppingvej 14, 6580 Vamdrup i Danmark, er en lokal skole, der gør et stort stykke arbejde med at forberede børn til deres fremtid som voksne. Skolen har været åben siden 1952 og er blevet et af de mest velrenommerede uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Ødis Skole tilbyder både grundskole og gymnasium uddannelse, og har mange andre muligheder for at hjælpe sine elever til at nå deres mål. Skolen har flere forskellige fagområder, herunder matematik, naturvidenskab, historie og engelsk. Derudover tilbyder skolen også forskellige ekstra-curriculære aktiviteter for at give eleverne mulighed for at få mere udfordringer. Disse aktiviteter omfatter udflugter, sportshold, musik- og danshold, teaterforestillinger og meget mere.

Ødis Skole har et kvalificeret personale, der inkluderer lærere, administration og forskellige andre støttefunktioner. De er alle meget engagerede i at give eleverne den bedste skoleoplevelse muligt. Lærerne forsøger at motivere eleverne ved hjælp af individuelle lektionsplaner og klasseundervisning. De anerkender også deres unikke evner og styrker og hjælper dem med at blive de bedst mulige versioner af sig selv.

Skolen fra Vamdrup har en dyb respekt for menneskerettighederne og arbejder dedikeret på at skabe en tolerant kultur med stor lighed mellem alle. Dette giver eleverne mulighed for at føle sig trygge på skolen samtidig med, at de lærer vigtigheden af etisk adfærd. Ødis Skole støtter også åbne diskussioner om vigtige emner som racisme, sexisme og andre former for diskrimination.

Ødis Skole er en skole, som børnene kan nyde godt af. Det har et engageret personale, der giver et trygt miljø til sine elever. Det er dedikeret til at levere høj kvalitet uddannelsesmuligheder samt undervise vigtigheden af menneskerettigheder og etisk adfærd. Ødis Skole er en unik skole og et godt sted for børn at få deres uddannelse. Kom ned til Ødis Skole og se det med egne øjne! Besøg skolen i dag for at opdage hvorfor det er en af Danmarks førende uddannelsesinstitutioner!

Aske Andersen a few seconds ago
Ødis Skole
Steppingvej 14
6580 Vamdrup