At Skolen ved Tuse Næs we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skolen ved Tuse Næs

Skolen ved Tuse Næs, på Tuse Byvej 2, 4300 Holbæk, er et fyrtårn for alle der går i skole. De fortalte deres egne eventyr, legende og historier med fyldt med stolthed over det vigtige ansvar de skal udføre. De kenes glade ansigter, børnene dansende af glæde, stedets konstant engagerede lærere og forskellige andre faggrupper bekræfter dette.

I dette besluttede århundrede har Skolen ved Tuse Næs aldrig mistet troen på sit eget potentiale og det at give børnene den bedste uddannelse. Deres mission er krystalklar: at fremme børns åndelige udvikling og give dem de bedste muligheder for at kunne håndtere de udfordringer, de støder på i deres fremtid.

Skolen er viet til at undervise sine elever med en måde som er livlig, nutidig og relevant for fremtiden. Deres læringsmiljøer er lydhøre, kunstnerisk inspirerende og bygger på kreativitet, innovation og indsigt til at møde de udfordringer som dagens børn står overfor.

Udover dette har Skolen ved Tuse Næs aldrig ænset på at engagere børnene i aktiviteter og begivenheder uden for skolens rammer. Dette har inkluderet sportsturneringer, teaterforestillinger, skolefester med fokus på musik- og filmproduktioner, samt kunst- og designkonkurrencer.

Det er almindeligt anerkendt at Skolen ved Tuse Næs har balance mellem akademiske præstationer og den sociale opfattelse af verden. På disse steder er børnene arbejder hårdt for at nå nye højder og samtidig nyde hinandens selskab og venskaber.

Skolen ved Tuse Næs er stolt af at fremme et positivt miljø til fremme personlig udvikling blant sine elever. Her praktiseres det en kulturel forståelse mellem de forskellige racemæssige baggrunder som elevene repræsenterer. Dermed har skolen en frugtbar dobbeltrolle som et akademisk miljø for eleverne sammen med støttende driftsaktiviteter for deres familiesammenhæng.

Så mens vi beundrer Skolen ved Tuse Næs for dets alsidighed og evne til at levere en af ​​de bedste læringsmiljøer i Danmark, skal vi ikke vandre bort uden at indse det faktum, at det vi har set bare har været en brøkdel af den store belønning der venter eleverne, når de træder igennem dets portals, der ledes af oplysning og personlighed! Kom og se hvad Skolen ved Tuse Næs har at byde på – bliv inspireret og udvikle dig selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolen ved Tuse Næs
Tuse Byvej 2
4300 Holbæk

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolen ved Tuse Næs

Read a bit more about Skolen ved Tuse Næs.