ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skolen ved Tuse Næs

Skolen ved Tuse Næs, på Tuse Byvej 2, 4300 Holbæk, er et fyrtårn for alle der går i skole. De fortalte deres egne eventyr, legende og historier med fyldt med stolthed over det vigtige ansvar de skal udføre. De kenes glade ansigter, børnene dansende af glæde, stedets konstant engagerede lærere og forskellige andre faggrupper bekræfter dette.

I dette besluttede århundrede har Skolen ved Tuse Næs aldrig mistet troen på sit eget potentiale og det at give børnene den bedste uddannelse. Deres mission er krystalklar: at fremme børns åndelige udvikling og give dem de bedste muligheder for at kunne håndtere de udfordringer, de støder på i deres fremtid.

Skolen er viet til at undervise sine elever med en måde som er livlig, nutidig og relevant for fremtiden. Deres læringsmiljøer er lydhøre, kunstnerisk inspirerende og bygger på kreativitet, innovation og indsigt til at møde de udfordringer som dagens børn står overfor.

Udover dette har Skolen ved Tuse Næs aldrig ænset på at engagere børnene i aktiviteter og begivenheder uden for skolens rammer. Dette har inkluderet sportsturneringer, teaterforestillinger, skolefester med fokus på musik- og filmproduktioner, samt kunst- og designkonkurrencer.

Det er almindeligt anerkendt at Skolen ved Tuse Næs har balance mellem akademiske præstationer og den sociale opfattelse af verden. På disse steder er børnene arbejder hårdt for at nå nye højder og samtidig nyde hinandens selskab og venskaber.

Skolen ved Tuse Næs er stolt af at fremme et positivt miljø til fremme personlig udvikling blant sine elever. Her praktiseres det en kulturel forståelse mellem de forskellige racemæssige baggrunder som elevene repræsenterer. Dermed har skolen en frugtbar dobbeltrolle som et akademisk miljø for eleverne sammen med støttende driftsaktiviteter for deres familiesammenhæng.

Så mens vi beundrer Skolen ved Tuse Næs for dets alsidighed og evne til at levere en af ​​de bedste læringsmiljøer i Danmark, skal vi ikke vandre bort uden at indse det faktum, at det vi har set bare har været en brøkdel af den store belønning der venter eleverne, når de træder igennem dets portals, der ledes af oplysning og personlighed! Kom og se hvad Skolen ved Tuse Næs har at byde på – bliv inspireret og udvikle dig selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolen ved Tuse Næs
Tuse Byvej 2
4300 Holbæk

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolen ved Tuse Næs

Read a bit more about Skolen ved Tuse Næs.