ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Sophieskolen

Sophieskolen er et unikt sted, der er hjemsted for uddannelse og læring. Beliggende i 4800 Nykøbing Falster, Danmark, denne skole har været en fælles kilde til børn og voksne med forskellige baggrunde. Faktisk har Sophieskolen fungeret som en platform for social inklusion siden det blev grundlagt i 1983.

Skolens lærere har konstant arbejdet for at skabe et miljø, der tilskynder innovation, deltagelse og udvikling. Fra matematik til dans, de har konstant leget med ideer og metoder for at sikre, at alle elever kan få den bedst mulige uddannelse. Dette er især vigtigt, da skolens mål er at fremme social inklusion og øge kvaliteten af ​​livet for deres studerende.

Gennem årene har skolen forsøgt at give deres elever muligheder til at udvikle deres intellektuelle evner, ved at give dem muligheder for at deltage i aktiviteter som kunst, sport og kultur. En af de måder, hvorpå skolen gør dette på, er ved at samarbejde med andre organisationer for at give deres studerende et bredere spektrum af læringsmuligheder.

På trods af det faktum, at skolen er beliggende i et sted med få økonomiske ressourcer, har det formået at give sine elever et bredere perspektiv på livet. Dette har været muligt takket være den store indsats fra skolens personale og det store antal organisationer og NGO'er, der har støttet skolens initiativer gennem årene.

Sophieskolen er virkelig et helt unikt miljø og et bevis på det faktum, at social inklusion og uddannelse ikke behøver at være en dyr affære. Det respekterer forskelligheden i elevernes baggrunde og giver dem muligheden for selvbestemmelse til at uddanne sig selv.

At uddanne sig selv gennem Sophieskolen kan hjælpe med at forberede eleverne på fremtiden. Ved at give dem mulighed for at opdage deres potentiale og tilbede kreativiteten i livet kan det hjælpe dem med at realisere deres drømme. Vi opfordrer alle til at undersøge de mange læringsmuligheder på Sophieskolen!

Aske Andersen a few seconds ago
Sophieskolen
Merkurs Plads 4
4800 Nykøbing Falster

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Sophieskolen

Read a bit more about Sophieskolen.