ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skansevejens Skole Fredericia

Skansevejens Skole Fredericia er et skønt lille sted i Danmark. Det er et skønt miljø, som er engagerende og levende. Det er et fritidshjem med et hjerte; når du træder ind i det, har du en følelse af underet og ønsket om at tilbringe tid der. Der er smukke grønne områder, godt udstyr til leg og mange andre aktiviteter, som gør det til et attraktivt sted at bo.

Vores skole har en mangfoldig undervisningsstil, der appellerer til læring på alle niveauer. Vi tilbyder mange forskellige typer klasser for børn fra forskellige baggrunde, inklusive inklusionsklasser, som hjælper eleverne med at nå deres bedste niveau og øger samarbejdet mellem alle klassen. Derudover har skolen en af de mest veludstyrede biblioteker i Danmark, som tilbyder mange forskellige materialer og muligheder for at udforske og lære.

Vi tilbyder også en række udendørs aktiviteter. Fodboldbane, boldbaner, basketballbaner, legepladser, skateparker og meget mere; alt sammen har det potentiale til at lære vores elever at socialisere og forfølge deres interesser. Der er ingen bedre måde at bevæge sig på som på disse forlystelser!

Vores mission er at give vores elever et trygt miljø - ikke kun rent fysisk, men mentalt også. Vi har specialiseret personale til rådighed til at hjælpe eleverne med deres problemer og give dem den støtte de har brug for. Vi opfordrer vores elever til konstant at udvikle sig selv gennem kreative og innovative ideer og bestræbelser.

Skansevejens Skole Fredericia er et smukt sted, der altid er engageret i at hjælpe sine elever til at nå deres fulde potentiale. Kom og oplev det selv! Tag et skridt mod fremtiden - begynd din rejse hos os!

Aske Andersen a few seconds ago
Skansevejens Skole Fredericia

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skansevejens Skole Fredericia

Read a bit more about Skansevejens Skole Fredericia.