At Skoledistrikt Syd we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skoledistrikt Syd

"Fædrelandet Skole" - Skoledistrikt Syd

Skoledistrikt Syd er en skole beliggende i Sæby, Danmark. Det er her mange af de yngre generationer af denne region vokser og udvikler sig, og udtrykker deres kreative potentiale. Dette er et sted, hvor barnet får muligheden for at udforske verden, gennem læring, læringsaktiviteter og interaktioner med andre børn.

Skoledistrikt Syd er præget af et fokus på både akademisk succes og socialisering. Det har et stort fokus på at forberede eleverne til at skabe en bedre fremtid for sig selv ved at give dem de nødvendige værktøjer til at lykkes i livet. Derudover har skolen et stor fokus på at opbygge et fællesskab med andre, hvilket gør det muligt for eleverne at opnå den bedste sociale og kreative udvikling.

Til Skoledistrikt Syd gør de meget for at sikre, at alle eleverne har det bedst mulige og trygt miljø at studere i. De har mange programmer, som fokuserer på at skabe en tillidsfuld stemning mellem eleverne. De har programmer, der lærer eleverne om konfliktløsning, samarbejde og teamwork, som hjælper dem med at forberede sig til de udfordringer de vil støde på senere i livet.

Skoledistrikt Syd ser alle elever som unikke personer med forskellige kompetencer og interesser. Dette giver dem mulighed for at udforske disse interesser og have god tid ift. læringen. Skolen fremmer også tolerance og inklusion af alle forskellige typer børn, inklusiv dem af forskellig etnisk baggrund eller religiøs baggrund.

Skoledistrikt Syd er stedet, hvor dit barn kan drage fordel af en fantastisk uddannelsesmuligheder samtidig med det gode miljø og de mange aktiviteter der tilbydes der. Dette er stedet hvor børn kan trives og lære nye ting. Derudover kan det være en god start til at skabe et liv fyldt med oplevelser, kreativitet og selvstændighed.

Tag dit børn til Skoledistrikt Syd og give dem chancen for at udvikle sig til den bedste version af sig selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Skoledistrikt Syd
c/o Sæbygaardvej 34
9300 Sæby

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skoledistrikt Syd

Read a bit more about Skoledistrikt Syd.