About Sofie Rifbjerg Efterskole

Fro mig det kommer, og så mange vil give et varmt velkommen til Sofie Rifbjerg Efterskole! Det er et skønt sted, hvor man kan udforske og udvikle sig. Det er et skolemiljø, der fokuserer på at give eleverne mulighed for at udvikle deres personlighed og finde deres passion.

Sofie Rifbjerg Efterskole er et skønt sted at lære. Det er så meget mere end bare en skole. Det er et hjem med venner, lærere, klasserum og værelser fyldt med kærlighed og forståelse. Det er et samfund, hvor børnene lærer at tage ansvar for dem selv og deres fælles vækst. Det er et miljø, hvor børnene får mulighed for at komme tæt på hinanden og udvikle relationer, der varer livet ud.

På Sofie Rifbjerg Efterskole lægger de stor vægt på vores kultur og værdier. De tilbyder en bred vifte af professionelle aktiviteter, såsom dans, musik, sport og kreative fag. De har også et stort fokus på akademisk læring og giver børnene mulighed for at udforske deres interesser og finde deres retning i livet.

Derudover tilbyder Sofie Rifbjerg Efterskole en bred vifte af ekstra aktiviteter som trampolin, fodbold, basketball og meget mere! De har også masser af workshops og projekter, der opfordrer børnene til at bruge deres hjerne på positive måder.

Sofie Rifbjerg Efterskole tilbyder noget for alle - et skønt sted hvor børn kan strække deres ben, nyde at lære nye ting og knytte vigtige relationer. Grib chancen! Kom til Sofie Rifberg Efterskole for at finde ud af mere om hvordan du kan udforske verden omkring dig.

Aske Andersen a few seconds ago
Sofie Rifbjerg Efterskole

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.