At Sorø Privatskole we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Sorø Privatskole

Sorø Privatskole er en af Danmarks ældste skoler, der har fodfæste i Sorø siden 1854. Dette betyder, at skolen har været hjemsted for generationer af studerende og har gennemgået en lang og begivenhedsrig historie.

Skolen ligger på Frederiksvej 8, lige midt i Sorø og lige ud til den smukke sø, som giver skoleområdet et smukt landskab.

Skolen er populær blandt lokale familier, da den har et stort udvalg af kurser, der spænder fra danske klassiske skolefag til internationale kurser som spansk, italiensk og tysk. Dette betyder, at de studerende får mulighed for at forberede sig til et universitets studie, med et bredt udvalg af fag.

Derudover tilbyder skolen et bredt udvalg af sportsaktiviteter og kunstaktiviteter. Disse aktiviteter er designet til at give de studerende mulighed for at udfolde deres kreativitet og udvikle deres sportslige evner.

Skolens mission er at hjælpe børnene til at opnå det bedste i livet gennem dedikation og hardtarbejde. Skolens personaler er engagerede i at uddanne de studerende og er derfor meget professionelle i deres arbejde og håndtering af de studerendes interesser.

Skolen har et stort fokus på folkesundhed og sikkerhed, som sikrer, at alle på stedet føler sig trygge. Skolens værdier er baseret på respekt, samarbejde og ærlighed, som alle børnene bliver undervist i.

Sorø Privatskole er et fantastisk sted for børnene at vokse, lære og udfolde sig. Det er det perfekte sted at starte sin akademiske rejse! Kom ned til Sorø Privatskole og se selv hvorfor det har været et kærkomment hjem for generationer af studerende! Besøg skolen nu og bliv inspireret til din egen akademiske rejse!

Aske Andersen a few seconds ago
Sorø Privatskole
Frederiksvej 8
4180 Sorø

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Sorø Privatskole

Read a bit more about Sorø Privatskole.