LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Tranbjerg Skole

Tranbjerg Skole er et sted hvor børn fra hele landet mødes for at få en uddannelse. Det er et skoleområde fuld af kærlighed og venskab, hvor alle har en chance for at forberede sig på fremtiden.

Tranbjerg Skole har et indbydende miljø, hvor lærere og elever arbejder sammen, for at give de unge de bedste muligheder. Skolen drives af en stærk passion for uddannelse, og folk her har intet andet end det bedste til fælles. Skolens ledere gør deres bedste for at give eleverne den bedst mulige oplevelse. Fokus er på kvalitet og karakter, og derfor sørger skolen for at have nogle af de bedste lærere og faciliteter.

Ud over den videnskabelige læring, lægger skolen også stor vægt på socialisering og selvstændighed. Eleverne får mulighed for at udvikle deres sociale færdigheder, mens de deltager i forskellige sports- og kulturelle aktiviteter. Dette tillader dem at udvikle deres personligheder til det maksimale.

Skolen har en stort set uendelig række af ekstra-aktiviteter, som kan hjælpe med at styrke engagementet i klassen. Dette omfatter både fysiske og mentale aktiviteter, som understøtter studenters personlige udvikling og hjælper dem med at opnå deres akademiske mål.

Tranbjerg Skole er et unikt miljø, der giver eleverne mulighed for at tilegne sig kundskaber i et varmt, kærligt miljø. Fokus på personlig udvikling giver disse unge mennesker et solidt fundament for at sikre fremtidig succes.

Gå til Tranbjerg Skole og oplev det selv – få adgang til det bedste miljø og oplev den positive energi på egen hånd!

Aske Andersen a few seconds ago
Tranbjerg Skole